De ultieme methode voor de lekkerste tosti die je ooit hebt gegeten!

Je kent dat gevoel wel: je ziet een foto van een verrukkelijke tosti en vraagt je af, ‘Waarom worden die van mij nooit zo perfect goudbruin?’ Dat vroegen wij ons ook af. Dus gingen we op ontdekkingsreis naar het geheim achter de perfecte tosti. Maak je geen zorgen, we vertellen het je graag!

Denk eens terug aan de tosti’s die je vroeger at. Waarschijnlijk maakte je moeder of oma de allerlekkerste die je ooit geproefd hebt. Waarom lukt het jou niet om diezelfde smaak te bereiken? Misschien mis je dat ene geheime trucje dat zij wel kenden. Het zit ‘m in wat je aan de buitenkant van de tosti smeert. En nee, het is geen boter! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Het geheim? Mayonaise! Ja, je leest het goed. Misschien klinkt het verrassend, maar dit simpele ingrediënt maakt echt het verschil. Het geeft je tosti precies die knapperigheid en kleur die je zoekt. Hoe werkt het precies? Op de volgende pagina delen we het stappenplan voor de onweerstaanbare tosti.

Ga naar de volgende pagina