Aardbeien vormen in Nederland een favoriet snackje en zitten ook nog eens vol met alles wat ons lichaam graag heeft. Denk hierbij aan een flinke dosis vitamine C, kalium en foliumzuur; allemaal voedingsstoffen die we echt niet kunnen missen voor een topgezondheid. Die vitamine C zorgt er bijvoorbeeld voor dat we minder snel snotterig zijn en geeft zowel onze huid als haar een boost. Foliumzuur, of vitamine B11, is dan weer een echte krachtpatser voor de groei van je lijf en zorgt voor nieuwe rode en witte bloedcellen.
Probeer elke dag wat aardbeien te scoren. Of gooi ze door je ontbijt of snack ze lekker weg tussen de middag. Dit grapje kan echter snel in de papieren lopen, want voor 500 gram van die rode rakkers uit Nederland lappen we zo €4,99. En ja, die uit Spanje of Marokko zijn goedkoper, maar lang niet zo lekker. Jammer genoeg zijn aardbeien door hun zachte jasje snel niet meer te pruimen. Invriezen kan, maar dan offer je wel wat van die heerlijke smaak op als je ze weer ontdooit.
Maar geen zorgen, we hebben een miraculeus foefje ontdekt om je aardbeien tot wel een hele week fris te houden. Dat betekent dat je zonder stress een extra doosje kan meepakken zonder bang te zijn dat ze verpieteren! En het leuke is, deze hack werkt ook perfect voor andere zacht fruit, zoals frambozen, blauwe bessen en bramen. Nieuwsgierig hoe dit moet? Lees dan snel verder op de volgende pagina voor de stap-voor-stap uitleg.