De ultieme methode voor de lekkerste tosti die je ooit hebt gegeten!

Ontdek hier het geheim van de perfecte tosti

Oke, hier is het recept. Je hebt maar een paar basisdingen nodig: twee sneetjes wit brood, kaas, mayonaise en een beetje boter.

Begin met het besmeren van beide sneetjes brood met een dun laagje mayonaise. Dit zorgt voor die heerlijke crunch. Neem vervolgens een koekenpan met een goede antikleeflaag en smelt daar een klontje boter in op middelhoog vuur. Zo voorkom je dat de tosti aanbrandt en wordt de kleur mooi gelijkmatig.

Leg nu een sneetje brood met de mayonaisekant naar beneden in de pan. Beleg het rijkelijk met kaas en leg het andere sneetje erbovenop, weer met de mayonaisekant naar boven. Laat de tosti zo’n vier minuten bakken tot hij mooi goudbruin is. Draai hem om, voeg eventueel nog wat boter toe en bak nog eens vier minuten voor de andere kant.

Hopelijk heb je nu een tosti die heerlijk knapperig en perfect goudbruin is. Snijd ‘m door, serveer meteen, en proef die nostalgische smaak die je misschien uit je jeugd herkent. En daar heb je het, het tosti-geheim dat vroeger alleen bekend was bij je ouders of grootouders!