Knoflook is een van de meest gebruikte ingrediënten in de keuken. Het is fantastisch om gerechten een lekkere smaak te geven, vooral in roerbakgerechten. Naast z’n culinaire waarde is knoflook ook een geweldig natuurlijk antibioticum. Veel mensen eten het zelfs rauw om alle gezondheidsvoordelen te benutten. Maar hoe bewaar je knoflook op de juiste manier? Er is een geweldige methode die alleen chefs kennen. Laten we deze geheimpjes samen ontdekken.
Knoflook bezit een tal van eigenschappen en is een onmisbaar ingrediënt in onze keukens. Hoewel niet iedereen fan is van de geur en smaak, is het toch een uitstekende smaakmaker. Bovendien eten veel mensen knoflook rauw om alle voordelen ten volle te benutten. Maar wist je dat er een manier is om knoflook zo te bewaren dat het een jaar lang goed blijft? Laten we ontdekken hoe je dit doet en lees er meer over op de volgende pagina!